Sponsors 2019

De Stichting Jeugd en Muziek is een non-profit organisatie. De organisatie wordt incidenteel ondersteunt door diverse ondernemingen of fondsen, financieel of in natura. Via deze weg wil de stichting onderstaande sponsoren bedanken voor hun bijdrage. Bent u ook geïnteresserd om Jeugdmuziekkamp te steunen? Neem dan contact op met de organisatie. 


KH Transport
U zult verbaasd zijn wat de organisatie jaarlijks meeneemt op kamp. Instrumenten, slagwerk, keukengerei, boodschappen, spullen voor de activiteiten én alle bagage. Alles bij elkaar een dikke vrachtwagen vol. Mede dank zij het kosteloos beschikbaar stellen van de truck van KH Transport komt alles elk jaar weer veilig op locatie. En weer thuis natuurlijk.
https://www.facebook.com/khtransportNL/


Autobedrijf Benton
In de 30 jaar van ons bestaan is Benton uitgegroeid tot een begrip. Klanten komen niet alleen uit de regio, maar uit het hele land. Voor hen is Benton een vertrouwd en betrouwbaar adres voor vrachtwagens, bedrijfswagens en gebruikte personenauto's. Als onafhankelijk autobedrijf maakt Benton geen onderscheid in merken. Wel in kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor inkoop, verkoop, reparatie, keuring en onderhoud. 
www.autobedrijfbenton.nl 


Loon- en Verhuurbedrijf PCW de Groot
Loon- en verhuurbedrijf P.C.W. de Groot is een jong en dynamisch bedrijf dat werkzaam is op vele vlakken van agrarisch loonwerk, cultuurtechnische werken, het verhuren van chauffeur en machinisten tot en met een strohandel. Dit bedrijf ondersteunt de organisatie regelmatig met een financiele bijdrage. Waarvoor dank!
www.loonbedrijfpcw.nl 

 

Park Plaza Victoria Amsterdam
Het Victoria Hotel is een van de oudste moderne hotels van Nederland. Het hotel is nauw verbonden met de Amsterdamse geschiedenis en is sinds 2011 een beschermd monument vanwege de cultuurhistorische waarde van het bijzondere gevelontwerp en het stedenbouwkundigbelang. Het hotel ligt op de hoek van Het Damrak en de Prins Hendrikkade. Het hotel steun Jeugdmuziekkamp met een financiele gift ten behoeven van de boodschappen. 
www.parkplaza.com


Slagerij Van Harten
Slagerij Van Harten is al sinds 1930 gevestigd aan de Korteraarseweg in Korteraar. Achter de slagerij ligt 1,6 hectare land waarop de slagerij hun eigen Hollandse dikbil-koeien vetweiden van het ras 'verbeterd Maas-, Rijn- en IJssel' Daarnaast betrekt de slagerij ook dieren van dikbolmeester Roos uit Ter Aar. De slagerij heeft een eigen worstmakerij waar 80% van alle worst en vlees op ambachtelijke wijze en met zorg en beleid geproduceerd wordt. Hierdoor ontstaat een product meet een eerlijke smaak waar je het vakmanschap in terug proeft. Slagerij Van Harten steunt Jeugdmuziekkamp met heerlijke grillworst voor bij de borrel.
www.slagerijvanharten.nl

Wilt u Jeugdmuziekkamp financieel of in natura ook steunen? Neem contact met ons op ...

 

 

KH LOGO

 

benton

 

images

 Van Harten